Италианската марка за паста Барила разпространи трогателно видео, в което благодари на

...
Италианската марка за паста Барила разпространи трогателно видео, в което благодари на
Коментари Харесай

София Лорен и едно трогателно видео за Италия

Италианската марка за паста " Барила "  разпространи трогателно видео, в което благодари на Италия, която устоява на предизвикването на ковид, като особено означи заслугите на всички на първа линия – медицински служащи, магазинери и снабдители. Освен със мощното обръщение, клипът допира италианците и с познатия глас зад кадър – този  на любимката на нацията София Лорен, която не е взела хонорар за труда си. 

Видеото e композиция от архивни и настоящи фрагменти от обстановката в Италия и демонстрира празните улици на Италия, трикольорите по балконите на градове като Рим, Флоренция и Венеция, труда на хилядите италианци, които макар заплахата, не се предават, а се борят. За тяхната красива Италия.  

" На тишината, която пази нашите улици, и на живота, който " крещи "  от балконите. На тези, които стоят спокойно, само че въпреки всичко се движат, и на тези, които дават всичко, без да желаят нищо в подмяна. На тези, които са изморени, само че ни дават силата на вярата и на красотата, която не стопира да ни напомня кои сме ние. На страха, който поражда храброст, и на усмивката, която придава значение на всяка битка. На тези, които са изтощени, само че в никакъв случай не се отхвърлят. На онези, които са надалеч от нас физически, само че съумяват да бъдат близо. На онези, които се усещат както изгубени, така и част от една обща страна. На Италия, която отново устоя. Благодарим! “


 Рим: възвишен, уединен и още по-красив
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР